Sıfır otomobillerde ÖTV indirimi olacak mı soruna OSD Başkanı’ndan flaş açıklama!

Sıfır otomobil satışlarına ilişkin fiyat yükselişleri devam ederken, vatandaşın gözü kulağı ÖTV indiriminde. “ÖTV matrah güncellemesi ne zaman gelir?” , “Otomobil fiyatları düşecek mi?” soruları merak ediliyor. ÖTV indirimi beklentileri konusunda OSD Başkanı flaş bir açıklama yaparak, matrah güncellemesinin ihtiyaç olduğunu ancak şimdilik bunu beklemediklerini dile getirdi. İşte detaylar…

Vatandaşın merakla bekledi ÖTV indirimi konusuna OSD Başkanı flaş bir açıklama yaparak, matrah güncellemesinin ihtiyaç olduğunu ancak şimdilik bunu beklemediklerini dile getirdi.

Fahiş fiyat artışının önüne geçmek için getirilen 6 ay 6 bin kilometre kararından sonra, yatırım amaçlı alımların önüne geçilmiş olsa da bu sefer de artan fiyatlar yüzünden aylardır bayilerde araç bulamayanların sıfır otomobile erişimi zorlaştı. 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!