Sıfır otomobil fiyatlarıyla ilgili korkutan açıklama: Uçuşa geçecek!

Otomotiv sektörünü büyük zarara uğratan küresel çip krizinin ardından otomotiv fiyatlarını uçuşa geçirecek yeni krizin yolda olduğu sinyalleri verildi. Sektör temsilcileri seller nedeniyle 'kauçuk' fiyatlarının yükseleceği ve bu durumun da otomotiv sektörünü olumsuz yönde etkileyeceğini belirtti.

Kauçuk ağacının kabuğundan elde edilen, Tayland ve Endonezya gibi ülkelerde yetiştirilen doğal kauçuk otomotiv sektörü başta olmak üzere birçok sektörde de kullanılıyor. Sektör temsilcileri, yaşanan seller nedeniyle kauçuk fiyatlarında görülen rallinin başında olunduğunu belirtiyor ve sıfır otomobil fiyatlarının uçuşa geçebileceği mesajını veriyo

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"