Sıfır otomobil almadan önce 300 bin TL’lik destek ödemesi paketine bir göz atın! Sadece o markada geçerli…

Sıfır otomobil almak isteyenlere düşük faizli 300 bin TL’ye kadar kredi desteği açıklaması az önce geldi. Sıfır otomobilleri için uzun vadeler ve düşük faizler ile destek verileceği duyuruldu. İşte detaylar…

Otomobil sektörünün artan maliyetlerinin fiyatlara zam olarak yansımaya başlamasının ardından, vatandaşlar da sıfır otomobil hayallerine kredi çekmeden kavuşamaz oldu. Bu noktada bankaların kredi şartları daha katı iken; aynı zamanda faiz oranları da çok yüksek seyretmeye başladı. Tüm bunlar yaşanırken; artan fiyatlar nedeniyle müşteri kaybetmek istemeyen otomobil markaları ise, kendi bünyelerinde kurdukları finans kuruluşları aracılığıyla kredi dağıtmaya başladı.

Kredi veren otomobil markalarından biri olması ile dikkat çeken Fiat, yeni kampanyasının startını da verdi. Araç alacaklara 300 bin TL’ye kadar düşük faizli ve uzun vadeli kredi desteği sunacağını duyuran Fiat, kredi şartlarına ilişkin de bilgi vermeyi ihmal etmedi. Kampanya duyurusunda son tarihe de yer veren Fiat, sıfır otomobil alacaklara çağrı yaptı. İşte Fiat’ın kampanyası ve kampanya şartları…

FIAT’TA KAMPANYA EGEA’LAR İÇİN BAŞLADI

Yeni bir kampanyanın startını vermiş olan Fiat, Egea ailesinin her bir üyesi için kullanılabilecek olan 300 bin TL’ye kadar destek kredisi vermeye hazır olduğunu bildirdi. Kredi kapsamında azami vadeyi 24 ay olarak sunan Fiat, yüzde 1,89’dan başlayan faizler ile kredi sağlayacağını duyurdu. Bu kapsamda 300 bin TL için bir hesap da yapan Fiat, sıfır Egea almak isteyenlerin 300 bin TL kredi çekmesi halinde ödeyecekleri aylık tutara ilişkin bilgi verdi.

AYLIK 16 BİN 520 TL’YE EGEA ALINABİLİR

Kampanyasının 2 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu belirten Fiat, aylık yüzde 1,89 kampanya faizi ile gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarında çekebileceği bu kredinin 300 bin TL olması halinde aylık ödeme tutarının 16 bin 520 lira 10 kuruş olacağını bildirdi.  Krediden bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilecek olan tahsis ücreti, vergiler ve rehin tesis ücreti gibi ek ödemelerin toplamını da hesaplayan Fiat, bu ödemeleri ise bin 725 lira 35 olarak duyurdu.

Bir ilimizde 2 mahalle karantinaya alındı! Galatasaray ikinci yarı açıldı, zirvede farkı açtı! Kızılcık Şerbeti Görkem aileye şok üstüne şok yaşatıyor!
Sonraki Haber