'Sıfır Bir' dizisinin oyuncusu uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Popüler dizi 'Sıfır Bir' ile ismini duyurmayı başaran ve ardından da 'Kıyma' adlı dizide rol alan oyuncu Ulaş Ünal, uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı. Ünal daha önce bir avukatın cüzdanını çaldığı için de tutuklanmış fakat sonra serbest bırakılmıştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı uyuşturucu ticaretini önleme ve torbacı olarak bilinen satıcılara yönelik çalışmalar hızla devam ediyor.

Yapılan çalışmalar neticesinde, dijital dizi/film izleme platformunda yayımlanan Sıfır Bir ve Kıyma dizileriyle tanınan Ulaş Ünal ve yanında bulunan Semih Ç. ile Süleyman Ö.’yü Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi’nde üzerlerinde uyuşturucu ile yakaladı. Şüphelileri üst aramalarında satışa hazır halde 2 pakette 1.1 gram bonzai ve 2 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Narkotik ekipleri başka bir mahalleden de uyuşturucu satıcısı olduğu değerlendiren İbrahim El S.’nin üzerinde 6 paket halinde toplam 15.68 gram bonzai ve 12 adet sentetik ecza ile yakaladı.

Oyuncu Ulaş Ünal ve diğer kişiler gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İKİNCİ KEZ TUTUKLANIYOR

Narkotik ekiplerince üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan Ulaş Ünal, emniyetteki ifadesinde, ”Kullanıyorum, üzerimde sadece hap taşırım” dedi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Ulaş Ünal, Semih Ç., İbrahim El S. tutuklanırken Süleyman Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'Maden Kanunu' teklifi Meclis'te kabul edildi Metroda genç kızın korku dolu anları! Samsun'da makam aracı yayalara çarptı
Sonraki Haber