Sıfır araç aldı hayatı kabusa döndü! Bayiden inanılmaz savunma...

Sıfır araç üretimlerinin azalması sonrası fiyatı el yakan sıfır kilomete otomobil satışlarında hileler devam ederken Yargıtay'dan alıcıları sevindiren bir karar verildi. Satın aldığı sıfır araçta birçok arıza çıkan tüketici soluğu mahkemede alında Yargıtay vatandaşı haklı buldu. Tüketiciye gizli ayıplı mal saattığı için ihtalatçı firma ile bayiyi sorumlu tutan Yargıtay, tüketiciye 600 bin liraya yakın değeri olan yeni bir araç verilmesine karar verdi.

Sıfır kilometre diye araç satın alıp bir sürü sorunla karşılaşan tüketiciyi umutlandıran olay Kocaeli'de yaşandı. Kocaeli’nde lastik fabrikasında işçi olarak çalışan Talih Özek, 7 yıl önce bir otomobil almaya karar verdi. Sıfır kilometre araçlara bakan Özek ünlü bir markanın tam donanımlı bir modelinde karar kıldı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek