Şiddetli lodosta can pazarı! İskele uçtu, tuğlalar savruldu! Saniye saniye kamerada...

Dün başlayan şiddetli lodos İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde olumsuzluklar yaşanmasına neden oldu. Çatılar uçup, saat kuleleri devrilirken Küçükçekmece'de inşaat işçilerinin üzerine iskele uçtu, tuğlalar rüzgarda savruldu. İşçilerin uçmamak için birbirine sarıldığı o zor anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

This browser does not support the video element.

İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos, Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'ndeki inşaat işçilerinin zor anlar yaşamasına neden oldu. 

İŞÇİLER UÇMAMAK İÇİN BİRBİRLERİNE SARILDI

Şiddetli lodos nedeniyle büyük tehlike atlatan inşaat işçileri, uçmamak için duvarların arkasına sığınıp, birbirlerine sarıldı.

İSKELE VE TUĞLALAR UÇTU

İşçilerin üzerinde çalıştığı iskele ve tuğlalar da rüzgara daha fazla dayanamayarak uçtu. İşçiler rüzgardan alt katlara inerek kurtulurken, yaşanan o zor anlar bir işçinin cep telefonunu kamerasına böyle yansıdı.

 

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!