Sıcaklıklar düşmeye devam ediyor! Meteoroloji'den 5 bölgeye kar uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Karadeniz, iç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri kar yağışlı, diğer bölgeler çok bulutlu bir gün geçirecek. Kuzey ve iç kesimlerde hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece düşerken Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli sağanak; Batı Karadeniz, Kocaeli, Sakarya, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize ile Doğu Anadolu Bölgesi'nde kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu (Adıyaman hariç)ile İzmir, Isparta, Burdur ve Hatay çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı