Sibel Can oğlunun düğününde giydiği elbiseyi programda giydi

Ünlü sanatçı Sibel Can, Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural'ı geçtiğimiz günlerde evlendirmişti. Oğlu Engincan Ural ile Merve Kaya'nın düğününde yeşil bir elbise giyen Sibel Can, aynı elbiseyi dün akşam yayınlanan 'Şarkılar Bizi Söyler' programında giydi.

Sibel Can'ın 1988–1999 yılları arasında evli olduğu Hakan Ural'dan dünyaya gelen oğlu Engincan Ural geçtiğimiz haftalarda Merve Kaya ile nikah masasına oturmuştu. Sibel Can, 2018 yılında 'Yeni Aşkım' şarkısına çektiği klipte taktığı zümrüt küpeleri gelinine düğün hediyesi olarak takmıştı. Ünlü şarkıcının bu hareketi sosyal medyada eleştirilmişti. Yeni bir hediye almak yerine kendi küpelerini gelinine hediye eden Sibel Can şimdi de düğünde giydiği kıyafetiyle gündeme geldi.

 DÜĞÜNDE GİYDİĞİ ELBİSEYLE PROGRAMA ÇIKTI


Oğlunun düğününde yeşil bir elbise giyen Sibel Can, aynı elbiseyi 'Şarkılar Bizi Söyler' programının dün akşam ekrana gelen bölümünde de giydi.


Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” üçüncü sezonuyla dün akşam izleyici karşısına çıktı. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi buluşturan programın konukları İzel-Çelik-Ercan oldu. Sibel Can'ın oğlunun düğününde giydiği elbiseyi giymesi ise programa damga vurdu.

1 Mayıs borsada işlem yapılabilecek mi? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var! Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu
Sonraki Haber