Jamie Vardy 90'da attı, Leicester City 3 puanı kaptı

Leicester City, Premier League'in 11. haftasında Sheffield United'ı 90. dakika golüyle devirdi. İlk 6 yarışından uzaklaşmak istemeyen "Tilkiler" maçın son dakikasında milli yıldızları James Maddison & Jamie Vardy ikilisinin katkısıyla 3 puana uzandı. Sheffield ise hala tanınmaz halde...

Premier League'de 3 maçlık galibiyet serisinin ardından önce deplasmand Liverpool'a sonra da evinde Fulham'a kaybeden Leicester City, Sheffield United deplasmanında yara sardı.

"Tilkiler", Premier League'in 11. haftasında 90. dakika golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Brendan Rodgers'ın ekibi 24'te Ayoze Perez'le 0-1 öne geçti. Perez'e cevap 2 dakika sonra Oliver McBurnie'den geldi.

İlk yarısı 1-1 biten maçta son sözü 90'da James Maddison'un pasıyla Jamie Vardy söyledi ve Leicester City zorlu maçı milli yıldızlarının iş birliğiyle 1-2 kazanmayı başardı. Vardy'nin bu sezon attığı 9 golün 8'i deplasmanda geldi.

Ligde hiç beraberliği bulunmayan Leicester City, bu galibiyetle puanını 21'e yükseltirken, 11 maçın 10'unu kaybeden Sheffield United ise 1 puanla son sıradaki yerinden kıpırdamadı.

Elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi Meteorolojiden İstanbul için sağanak yağış uyarısı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber