Sezgin Baran Korkmaz, rüşvet dağıttığı herkesi kayda almış

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, köşesinde ABD'ye teslim edilen Sezgin Baran Korkmaz'ın rüşvet verdiği herkesi sesli ve görüntülü kayda aldığını iddia etti.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, ABD'ye teslim edilen ve hakkında 225 yıl hapis cezası istenen Sezgin Baran Korkmaz'a ilişkin çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Özürk, yazısında Korkmaz'ın rüşvet verdiği herkesi kayda aldığını belirtti. 

İşte Öztürk'ün köşesinin ilgili bölümü:

"Sezgin Baran Korkmaz'ın ilk gözaltına alınışı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi'nin (KOM) eşgüdümünde gerçekleştirilmişti. Az önce hayırsever özelliğini belirttiğim Korkmaz'ın farklı bir özelliğini de bir yetkili şöyle anlattı: 'Sezgin Baran Korkmaz, rüşvet verdiği herkesi kayda almış. Sesli ve görüntülü kayıtları var. Korkmaz'ın, parasının FETÖ parası olma ihtimali üzerinde de durduk. Bu konuda da çalışma yapılıyordu. Ancak bir sonuç alınamamıştı. Hakkında farklı soruşturmalar yürütülüyordu. Ancak kara para aklama iddiasından dava açıldı. Hakkında 24 dava var"

COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! İYİ Parti'de GİK toplandı: Yeni Başkanlık Divanı belli oldu Başkan adayı Dursun Özbek'in yönetim listesi belli oldu
Sonraki Haber