Şeyma Subaşı'nın çok konuşulan gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı

Şeyma Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile 5 Mayıs Marakeş'te 3 gün süren görkemli bir düğünle evlendi. Subaşı düğününde 2 farklı elbise seçmişti. Subaşı'nın son giydiği gelinlik ise merak konusu olmuştu. Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evlilik kararını aldığını duyurmuştu. Subaşı,  3 Mayıs'ta İstanbul'da Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturdu. 

Subaşı, nikahın hemen ardından soyadını Alsaloussi olarak değiştirmesiyle de dikkat çekti. Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, Fas'ın Marakeş şehrinde 3 gün süren düğün yaparak sevdikleriyle birlikte doyasıya eğlendi. Şeyma Subaşı, düğününde kareler paylaşmayı da ihmal etmedi.

Subaşı'nın giydiği ilk gelinlik tercihine yorum yağdı. eyma'nın giydiği gelinlik için ''Perde reklamı galiba'', ''Şeyma bütün gelinlik modellerini giydiği için daha kalmadı şaşırdı iyice 😂😂'', ''Benim dertsiz masa örtüsü deseninden'', ''Nostaljik gecelik takımı gibi görünüyor'', "Leke tutmaz masa örtüsü değil mi bu?" yorumları yapıldı.

ELBİSE DEĞİŞTİRDİ

Şeyma Subaşı, daha sonra farklı bir gelinlikle çekilen fotoğraflarını da Instagram sayfasının hikayeler bölümünden paylaştı.

ÜÇÜNCÜ GELİNLİĞİ ÇOK KONUŞULDU

Üç gün üst üste düğün yapan Subaşı'nın son giydiği gelinlik ise sosyal medyada gündem olmuştu. Modacı Ebru Şancı, gelinliğin tasarımcısına ulaşarak sosyal medya fenomeni Subaşı'nın gelinliğinin fiyatını ortaya çıkardı. Subaşı'nın Galia Lahav tasarımlı gelinliğinin fiyatının 11 bin 400 dolar olduğu öğrenildi. Sosyal medya fenomeni Şeyma'nın gelinliğine 250 bin TL ödediği ortaya çıkmış oldu.

 
Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray kaptanı onların seviyesine inmez! Acun Ilıcalı son düzlükte yeni kuralları açıkladı! İşte fragman... 20 yerinden bıçakladılar aracıyla ara sokağa bırakıp kaçtılar
Sonraki Haber