Seyhan Soylu cezaevine kondu

Sisi lakabı ile tanınan Seyhan Soylu cezaevine konuldu. Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymadığı gerekçesi ile 4 gün zorlama hapse çarptırılan Soylu, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Soylu cezaevine girmeden önce yaptığı açıklamada "Tek üzüldüğüm nokta köpeğimden ayrılmam ve sevgilimle özgürce yazışamayacak olmam" dedi.

This browser does not support the video element.

Şarkıcı Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymayan Seyhan Soylu hakkında kesinleşen 4 günlük hapis cezasının infazı için Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yazı geçilmişti.

Soylu, bugün Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Adliye girişinde basın mensuplarına açıklama yapan Soylu, tazyik hapsinin istismar edilerek herkesin kendisine yonttuğu bir karar olduğunu savundu. 

Soylu, "Susturma kararına uymadığım için de zorlama hapsi alındı. Çok da önemli değil. Kendinize iyi bakın. Tek üzüldüğüm nokta köpeğimden ayrılmam ve sevgilimle özgürce yazışamayacak olmam" diye konuştu

Soylu, daha sonra polisler eşliğinde işlemleri için infaz savcılığına çıkarıldı.

Sisi lakaplı Seylan Soylu buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 4 gün cezasını çekmek üzere cezaevine götürüldü.

Soylu Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevinde 4 gün hapis yatacak.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!