Şevval Şahin'in annesiyle pozu sosyal medyayı salladı! İşte genç modelin annesi

Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Miss Turkey 2018 birincisi 21 yaşındaki model Şevval Şahin, annesiyle fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Şahin'in 48 yaşındaki annesi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Özel hayatı, lüks yaşantısı ve iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Şevval Şahin, uzun süredir tatilin tadını çıkarıyor. 21 yaşındaki modele, bu kez tatilde, kısa süren ayrılık sürecinden sonra yeniden aşk yaşamaya başladığı yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral yerine annesi eşlik ediyor.


2018 Türkiye Güzeli, 48 yaşındaki annesinin tatil pozlarını 325 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Şahin'in annesi sosyal medyada çok konuşuldu. Genç model, yaklaşık 25 bin beğeni alan gönderisine, "Evet genlerde var" notunu yazdı.




TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI

Şahin'in annesi, tatil pozlarıyla genç kızlara taş çıkardı. Ünlü mankenin annesinin gören takipçileri, "Annesi değil, sanki ablası gibi" şeklinde iltifat dolu yorumlarda bulundu.

Ve Ali Koç sessizliğini bozuyor! Basın toplantısı kararı Süper Lig'de günün VAR hakemleri açıklandı KYK yurtlarında emekli olarak nasıl ücretsiz kalınır?
Sonraki Haber