Sevmek istediği köpek 3,5 yaşındaki çocuğu bu hale getirdi: 50 dikiş atıldı...

Antalya'da 3,5 yaşındaki bir çocuk sevmek istediği köpek tarafından korkunç bir saldırıya uğradı. 50'ye yakın dikiş atılan minik çocuğun kafası, kulağı ve kolları köpek tarafından ısırıldı. Oğlunun geceleri uykusundan sıçrayarak uyandığını belirten anne, "Bunu yapan sokak köpeği değil, sahipli bir köpek. Nasıl olur da sahipleri bana yardım etmezler. Şikayetçi oldum. Yaraları belki geçer ama korkusu ya da psikolojisi ne olacak? dedi.

Sevmek istediği köpeğin saldırısına uğrayan 3,5 yaşındaki çocuk, ölümden döndü. "Artık köpek sevmeyeceğim" diyen mağdur çocuğun annesi, “Oğlumun sadece kulağında 10 dikiş var, kafasında da onlarca dikiş var sayamadım. Yaraları belki geçer ama korkusu ya da psikolojisi ne olacak?” dedi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?