Sevimli ikizlerin korkunç kaderi!

Nazi döneminin en büyük mağdurlarından biri olan Eva Mozes Kor, isimli kadın şimdilerde 85 yaşında. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Eva, Auschwitz toplama kampında yaşadıklarını dünyanın her yerindeki insanlara anlatıyor. İşte Eva ve ikizi Mariam'ın yaşadıkları...

Eva Mozes, Romanya'da Yahudi bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Miriam adlı bir ikizi ve Edit ve Aliz isimlerinde 2 tane ablası vardı.


Bu fotoğraf 1935 yılında çekilmiş, Eva ve Miriam ikizlerine ait. 

Mayıs 1944'te Eva ve ailesi Auschwitz kampına yollandı. 4 gün boyunca önceden büyükbaş hayvan taşımak için kullanılan bir trende, dehşet verici bir yolculuk yaptılar. 

Ailesi kampa vardığında kapıdaki askerler, annesine Eva ve Miriam'ın ikiz olup olmadığını sordu. İşte o anda iki kızın da hayatı korkunç bir kadere doğru gidiyordu.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri