Sevgilisiyle tatile çıkan Nurgül Yeşilçay'dan makyajsız pozlar

46 yaşındaki oyuncu Nurgül Yeşilçay, uzun süredir aşk yaşadığı yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile tatile çıktı. Tatilden karelerini Instagram hesabından paylaşan Yeşilçay makyajsız halini de takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun doğal hali hayranlarından tam not aldı.

2004–2010 yılları arasında evli olduğu eski eşi Cem Özer'den 16 yaşında Osman Nejat Özer adında bir oğlu bulunan 46 yaşındaki oyuncu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile tatile gitti. Yeşilçay'ın tatil kareleri sosyal medyada gündem oldu.



MAKYAJSIZ KARELERİNİ PAYLAŞTI

Tatilden karelerini Instagram hesabından yayınlayan Nurgül Yeşilçay makyajsız halini gözler önüne serdi. En doğal haliyle objektif karşısına geçen Yeşilçay'a hayranlarından beğeni yağdı.

Yeşilçay bir pozuna ''Merhaba ben (46) makyajsız halimle dşkkat çekerken çektim! Her an mayolu halimle dikkat çekerken de çekebilirim'' notunu düştü.


İşte Nurgül Yeşilçay'ın makyajsız hali...





Merkez'in enflasyon tahmini değişti, zam oranları tekrar hesaplandı Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor! "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti
Sonraki Haber