Sessiz sedasız evlenmişti... Melis Birkan'ın düğünden kareleri ortaya çıktı

Kendisinden 7 yaş küçük meslektaşı Aras Aydın ile geçtiğimiz günlerde sürpriz bir törenle sessiz sedasız nikah masasına oturan 39 yaşındaki oyuncu Melis Birkan, nikahtan karelerini Instagram hesabından paylaştı. Aras Aydın ile Melis Birkan'ın mutlu gününden karelerine beğeni ve tebrik mesajları yağdı.

Daha önce Kırmızı Oda, Menajerimi Ara, Seferin Kızı, Söz, Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Barda gibi yapımlarda rol alan ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, başrolünü Cemal Hünal'la paylaştığı 2008 yapımı 'Issız Adam' filminde canlandırdığı 'Ada' karakteriyle hafızalara kazınan Melis Birkan geçtiğimiz günlerde evlenmişti.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi