Şermin Özyakup kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un görümcesi

Şermin Özyakup kimdir? Oyuncu Melisa Aslı Pamuk,tatile sevgilisinin kardeşi Şermin Özyakup ile çıktı. İki aydır Oğuzhan Özyakup ile birlikte olan Melisa Aslı Pamuk müstakbel görümcesi ile tatile gitti. Peki Şermin Özyakup kimdir? Detaylar haberimizde...

Şermin Özyakup kimdir? Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ve Melisa Aslı Pamuk iki aydır birlikteler. Aslı Pamuk müstakbel görümcesi Şermin Özyakup ile tatile gitti. Peki Şermin Özyakup kimdir? Detaylar haberimizde...

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un ilişkisinde önemli bir adım atıldı.

26 yaşındaki futbolcunun bedelli askerliğini tamamlamak üzere birliğine teslim olmasının ardından, ünlü oyuncu da müstakbel görümcesi Şermin Özyakup ile tatile çıktı.

ELİNDEN TUTUP KALDIRDI
İkili, önceki gün Çeşme-Alaçatı'daki Rise'N Shine adlı beach'teydi.

Uzun süre güneşlenen Melisa Aslı Pamuk, sonunda Şermin Özyakup'un ısrarıyla şezlongundan kalktı.

Özyakup'un elinden tutarak denize girmeye ikna ettiği oyuncunun neşeli hali objektife böyle yansıdı.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX'da yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir.

DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… Garanti BBVA’dan kredi kartı harcamalarına sınırlama çağrısı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında sıcak gelişme!
Sonraki Haber