Serkan Korkmaz'dan Eljif Elmas ve Yusuf Yazıcı yorumu!

A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz, Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferini ve Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor yönetimi tarafından satılmaması kararını SuperHaber için değerlendirdi.

A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz, Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferini değerlendirdi.

"ELJİF'İ UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORLAR"

SuperHaber'e özel açıklamalarda bulunan Korkmaz, "Eljif Elmas transferindeki 16 milyon euroluk rakam büyük gözükebilir ancak futbol piyasası öyle bir hale geldiki artık bu rakamlara alışmamız lazım. Eljif Elmas'a ödenen bonservis bedeli tamamen potansiyeliyle ilgili ve bu paraları hak ediyor. Ancelotti gibi önemli bir teknik adam bile Eljif Elmas ile ilgili önemli yorumlarını paylaştı. Artık kulüpler potansiyeli yüksek oyunculara böyle rakamları ödüyor. Buna alışmamız lazım. Ayrıca Napoli kulübü Eljif Elmas'ı uzun zamandır takip ediyor. Bu yeni bir ilgi değil." dedi.

"YUSUF İÇİN FRANSA DOĞRU YER DEĞİL"

Fransa'nın Lille kulübünden Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için gelen teklifi de değerlendiren Korkmaz, Trabzonspor'un Yusuf'u satmama kararının doğru olduğunu belirtti. Korkmaz, "Trabzonspor, Yusuf'u Lille'e satmamakla doğru olanı yaptı. Fransa futbolu Yusuf Yazıcı için doğru yer değil. Kendini daha  iyi gösterebileceği, daha çok göz önünde olan bir lige gitmesi daha uygun. Ayrıca bu yıl Trabzonspor hedefleri olan, iyi bir yapılanma içerisine giren ve Avrupa'da mücadele edecek bir kulüp. Yusuf Yazıcı değerini bu yıl katlayacaktır." dedi.

SuperHaber Özel

YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? EMNİYETTE ’KÖZ’ÜN GÖLGESİ Mİ VAR? İsmail Kartal'dan dev derbi öncesi herkesi şaşırtan karar Yurt dışından telefon getirenler dikkat!
Sonraki Haber