Sergen Yalçın'dan fikstür eleştirisi; "komik bir fikstür"

Sergen Yalçın: "Yapılan fikstür komik bir fikstür. Maalesef federasyondaki arkadaşlar fikstürü hazırlarken ne planladılar bilmiyorum ama bana pek sağlıklı gelmedi. 5 maçlık süreci rakiplerimizden önce oynayacağız. BAY geçen takımın, 1 hafta dinlenen bizden önce oynaması lazım. Ancak 5 maçı da biz önce oynayacağız."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlı takımın kalan fikstürünü imalı sözlerle eleştirdi. Ankaragücü maçı öncesi beIN Sports'a konuşan başarılı çalıştırıcı, "Yapılan fikstür komik bir fikstür. Maalesef federasyondaki arkadaşlar fikstürü hazırlarken ne planladılar bilmiyorum ama bana pek sağlıklı gelmedi" ifadelerini kullandı.

Yalçın, kalan 8 maçla ilgili şunları söyledi: "5 maçlık süreci rakiplerimizden önce oynayacağız. BAY geçen takımın, 1 hafta dinlenen bizden önce oynaması lazım. Ancak 5 maçı da biz önce oynayacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel bir araya geldi TCMB’den neoliberallere tokat gibi makale Kocaeli Valiliği'nden emsal karar! Vatandaşların kabusu olmuşlardı
Sonraki Haber