Sergen Yalçın: VAR'dan hep aleyhimize karar çıkıyor

Sergen Yalçın: "Bizim için soğuk bir Ankara akşamında alınan 3 puan sevindirici. 3 puanla ayrılıp zirve yarışının içinde olmalıydık. Larin'in attığı golde daha Larin kafayı vurmadan düdük çaldı hakem. Faul mü değil mi bilmiyorum ama bana hakem erken düdük çaldı gibi geldi. Çalınca VAR'a da gidemiyor."

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 1-0 mağlup ederek zirveyle puan farkını 2'ye indirdi. 2 haftadır gol yemeyen Siyah-Beyazlılar, son 6 maçın 5'ini kazandı. Teknik direktör Sergen Yalçın maçın ardından önemli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, VAR'la ilgili söylemlerine devam etti.

Cyle Larin'in 24'te attığı golün hakem Halis Özkahya tarafından iptal edilmesine değinen Sergen Yalçın, beIN Sports'a şunları söyledi:

"Ankaragücü iyi mücadele ediyor, sahada savaşıyorlar... Bizim için soğuk bir Ankara akşamında alınan 3 puan sevindirici. 3 puanla ayrılıp zirve yarışının içinde olmalıydık. Yan toplarda çok tehlikeli bir takımız biz. Oyunculara maçtan önce söyledim bunu. Arkaya atılan topların hepsi ofsayt zaten... Onların hiçbiri pozisyon filan değil. Larin'in attığı golde daha Larin kafayı vurmadan düdük çaldı hakem. Faul mü değil mi bilmiyorum ama bana hakem erken düdük çaldı gibi geldi. Çalınca VAR'a da gidemiyor.

(Pozisyonu monitörden izliyor) Yok hocam ya hiç faul olduğunu düşünmüyorum. Ankaragüçlü oyuncu kıs boylu bir oyuncu, alakası yok. Şu pozisyonda bu kadar kolay düdük çalacak bir faul var mı? Git VAR'da seyret önce, faul varsa vardır. Gol olsun, ndan sonra inceleme yapılsın. Ne bu acele? Bizim VAR'dan lehimize karar çıkmadığı için sitemimi belirtiyorum. VAR'dan hep aleyhimize penaltı filan çıkıyor. Benim şu konuşmalarımda sportmenliğe aykırı bir durum var mı? Sitemimi dile getiriyorum. Alanya'da ben ne anlattım sonra neler oldu, bir bakın"

Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı! Netanyahu: Gazze'ye saldırıları sonlandırma talebini kabul etmeyeceğiz Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!
Sonraki Haber