Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri Cem Yılmaz ve Kerem Bürsin yan yana

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri Kerem Bürsin (34) ve Cem Yılmaz'ın (49) katıldıkları bir partide samimi şekilde sohbet ederken çekilen görüntüleri sosyal medyayı salladı. Cem Yılmaz'ın, konuşurken Kerem Bürsin'in omuzlarına kolunu atıp sarılması ise dikkat çekti. Kerem Bürsin gecenin sonunda Cem Yılmaz ile birlikte çekilen karesini de Instagram hesabından paylaştı. Cem Yılmaz ile Kerem Bürsin'in ne konuştukları ise merak konusu oldu.

Katıldıkları bir partide samimi bir şekilde sohbet ederken görüntülenen Cem Yılmaz ile Kerem Bürsin'in o anları sosyal medyayı salladı...

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin dün akşam bir partide pişti oldu. İkili, kalabalığa aldırmadan samimi bir şekilde sohbet etti.



Bir ara Cem Yılmaz'ın, konuşurken Bürsin'in omuzlarına kolunu atıp sarıldığı görüldü. Kerem Bürsün geceden bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Arkadaşlarıyla eğlenceli bir karesini yayınlayan Kerem Bürsin'in paylaşımında Cem Yılmaz'ın da yer aldığı görüldü.


KEREM BÜRSİN'DEN CEM YILMAZ AÇIKLAMASI

Kerem Bürsin eski aşkı Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Cem Yılmaz’la eğlenmesi hakkında sorulan soruya “Cem abiyle birbirimizi severiz, aramız çok iyi! Ne alaka ? Kaç sene önceden bahsediyoruz” yanıtını verdi.


Kerem Bürsin ile 4 yıllık ilişkisini sonlandıran Serenay Sarıkaya, kısa bir süre sonra kendisinden 18 yaş büyük olan Cem Yılmaz'la aşk yaşamaya başlamıştı. Kerem Bürsin o dönem Serenay Sarıkaya'nın Cem Yılmaz ile aşk yaşaması hakkında "“Açıkçası konuya dahil olmak istemiyorum. Benimle alakalı bir konu yok. Herkes mutlu olsun, her şey güzel olsun.” demişti.

Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... 'Kripto yasası' TBMM'de! İşte detaylar... Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme: Bir emniyet müdürü serbest!
Sonraki Haber