Serenay Sarıkaya - Umut Evirgen aşkı belgelendi! Sevgilisini öpücüklere boğdu

Uzun zamandır haklarında aşk iddiası ortaya atılan işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Serenay Sarıkaya ilk kez birlikte objektiflere yakalandı. İkilinin samimi halleri dikkat çekerken güzel oyuncu, ünlü işletmeciyi öpmeye doyamadı.

2022 yılının ilk aşk bombası patladı. Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkı sonunda belgelendi. İkili, Evirgen’in sahibi olduğu La Boucherie adlı mekanda samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi.

Birsen Tezer’in sahneye çıktığı özel geceye ayrı ayrı gelen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen’in samimiyeti dikkat çekti. Daha önce “Biz uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz, sadece arkadaşız” açıklamaında bulunan Serenay Sarıkaya, Umut Evirgen'i öpmeye doyamadı.


Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Tezer’in şarkılarına eşlik eden Sarıkaya, Evirgen’le sarmaş dolaş dans ettiği ve zaman zaman öpüştüğü de gözlendi. Meraklı bakışlara aldırmayan çift, birbirlerini öpmelere doyamadı.

İşletmeci, “Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” demişti. Çift, Evirgen’in itirafının ardından ilişkilerini gizlemekten vazgeçmişti. 31 yaşındaki ünlü işletmeci daha önce Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşamıştı.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber