Seren Serengil'den sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'ya sürpriz doğum günü

Seren Serengil kendisinden 11 yaş küçük olan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın yeni yaşını sürpriz nir parti ile kutladı. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programıyla ekranlarda olan 51 yaşındaki sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma için sürpriz doğum günü organize etti. Sevgilisi için puro temalı özel tasarım bir pasta yaptıran Serengil, doğum gününden karelerini Instagram hesabından yayınladı. Partiye Ece Erken ile Artı da katıldı

Daha önce Yaşar İpek (2018–2020), Musa Aytun (2006–2010), Cengiz İmren (2002–2005), Ozan Kaçmaz (2000–2002) ile evli olan Seren Serengil aradığı aşkı Mustafa Rahman Tohma'da bulmuştu. Uzun zamandır birlikte olan çiftin mutlu birlikteliği devam ediyor. Seren Serengil, son olarak sevgilisinin yeni yaşını sürpriz bir organizasyonla kutladı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!