Serel Yereli'nin taytlı paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı

Oyuncu Serel Yereli'nin sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı olay oldu. Pek çok kişi, ten rengi taytıyla objektiflere poz veren Yereli'nin 'altında tayt var mı, yok mu?' tartışmasına girdi.

Rol aldığı Bodrum Masalı dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran 26 yaşındaki oyuncu Serel Yereli, oyunculuk kariyerini noktalayıp müzik eğitimi almak için İngiltere'ye yerleşmişti. Şimdilerde gözlerden uzakta bir yaşam süren ve Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Yereli'nin, Instagram'dan yaptığı son paylaşım sosyal medyayı salladı.


Kariyerinde değişikliğe giden ve İngiltere'de müzik eğitimi almaya başlayan genç isim Serel Yereli, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor. Yereli'nin, 468 bin takipçili Instagram hesabından yaptığı taytlı paylaşımı kafaları karıştırdı.

TEN RENGİ TAYTI GÜNDEM OLDU


Yereli son olarak cam kenarında verdiği taytlı pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Yereli'nin giydiği ten rengi taytı görenler ilk başta  çıplak zannetti. Yereli'nin bu pozu "Üzerinde tayt var mı yok mu?" tartışmasına neden oldu. Yereli'yi görenler taytı yok sanıp yorum yağdırdı. Bazı takipçiler "Göz yanılır", "Tayt yok sanırım","Nükhet Duru'nun söylediği tayt bu işte", "Çıplak sandım iki saat inceledim ya" yorumlarında bulundu.


İşte Serel Yereli'nin gündem olan o paylaşımı...

Bakan Şimşek'ten kritik enflasyon açıklaması Alina Boz ile Umut Evirgen boşanıyor mu? Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu...
Sonraki Haber