Serel Yereli kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Bodrum Masalı dizisinde parlayan ancak daha sonrasında oyunculuğa kısa bir ara veren Serel Yereli, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. Peki, Serel Yereli kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizide boy gösteren ancak daha sonrasında oyunculuğa ara vererek sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalan Serel Yereli, yine bir numaralı gündem oldu. Peki ama Serel Yereli kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Serel Yereli Kimdir?

1996 yılında İzmir’in Göztepe ilçesinde dünyaya gelen Serel Yereli, henüz 16 yaşında iken kalp krizi sonucunda babasını kaybetti. Halen daha Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okuyan Yereli, 2012 yılında Acun Ilıcalı‘nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı , O Ses Türkiye adlı yarışmaya katılmış ancak ikinci turda elenmişti.

Güzelliğiyle jüri üyelerinin ilgisini çeken Yereli daha sonrasında oyunculuk kariyerine Bodrum Masalı dizisinde Alara karakteriyle başladı. Bu rol ile ise dikkatleri üstüne çeken genç isim Bodrum Masalı 2. bölümünde ”Sezenler Olmuş” şarkısını seslendirmiştir.

UYGAD’tan “Gazetecileri süpürün”emrine büyük tepki Haftanın en çok dinlenen şarkıları belli oldu! FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI!
Sonraki Haber