Serdar Ortaç yeni şarkısının çıkış tarihini o sözlerle duyurdu! ''Çıksa ne olur çıkmasa ne olur?''

Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında yeni şarkısı Pare Pare'nin çıkış tarihi duyurdu. Moralinin bir hayli bozuk olduğu görülen ünlü sanatçının sözleri sevenlerini üzdü.

Sosyal medya hesabında açtığı canlı yayınlar ile adından söz ettirmeye devam eden Serdar Ortaç, yine gündem oldu.

Instagram hesabından canlı yayın açan ünlü şarkıcı, yeni parçası Pare Pare'nin 11 Temmuz 2023 Salı günü dinleyici ile buluşacağını belirtti.

HALİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ: MORAL SIFIR, HEVES SIFIR!

Şarkısına ilişkin yaptığı açıklamada pek heyecanlı olmadığı hatta morali bozuk olduğu gözlemlenen Ortaç'ın "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" sözleri, duyanları şaşkına çevirdi.

Açıklamasıyla hayranlarını endişelendiren ünlü şarkıcı, canlı yayında yöneltilen bir soru üzerine "Yok çok mutluyum." dedi.

Geçtiğimiz haftalarda yakın dostu Sinan Akçıl, Serdar Ortaç'ı bu halleri yüzünden uyardığını dile getirmişti. Akçıl, "Serdar’a çok kızgınım. Ona bunu 50 kere söyledim; yemeğe götürdüm orada söyledim, artık bir kere de halkın önünde söylemek istedim ama ciddiye alacağını düşünmüyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım, artık kendine gelip o eski star ceketini giymesini istiyorum.” diye konuşmuştu.

Türklere 400 lira, sığınmacılara 10 bin lira... Tepki yağıyor! Merkez açıkladı: Mevduat ve tüketici kredisi faizi geriledi Doların sonu yakın
Sonraki Haber