Çelikler: Galatasaray için acilen unutulması gereken bir 90 dakika

Galatasaray dün akşam Erzurum'da kazandı ama futbol olarak çok da tatmin etmedi... Serdar Ali Çelikler, Süper Lig'de 3 haftalık galibiyet hasretini dindiren Sarı-Kırmızılılar'ın performansını kaleme aldığı yazısında, "Bu G.Saray'ı dün; ortalama bir Süper Lig takımı yakalasa bir yenilgi daha tattırırdı" ifadesini kullandı.

HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın Erzurum deplasmanında kazandığı 3 puanı, ev sahibinin "çağ dışı futbol"una bağladı. "Cağ kebabı gibi 3 puan" diyen sivri dilli yorumcu, maç yazısında şu ifadeleri kullandı:

G.SARAY ADINA OLUMLU İKİ ŞEY VAR

"G.Saray da kötü oynadı. Bu G.Saray'ı dün; ortalama bir Süper Lig takımı yakalasa bir yenilgi daha tattırırdı. Lakin rakip o kadar kötüydü ki G.Saray 3 puanı aldı. Adeta Erzurum'un muhteşem cağ kebabı lezzetindeydi! G.Saray ve Erzurumspor futbol olarak bu kadar kötü olunca oyun da sürekli durdu ve berbat bir hakem yönetimi oluştu. G.Saray adına olumlu 2 şey vardı:

1- 3 puan.

2- Falcao'nun penaltı dışında gol atması.

Bu maç acilen unutulması gereken bir 90 dakika ve önümüzdeki maça kadar G.Saray'ın iyi, çok iyi çalışması lazım."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber