Şenol Güneş'ten Fenerbahçe'ye büyük sürpriz

Fenerbahçe ile Beşiktaş şampiyonluk yarışı için büyük önem taşıyan debide karşı karşıya. Beraberlik iki takıma da yaramıyor. Galibiyet, şampiyonluk umutlarını sürdürmek; mağlubiyet, zirve yarışına büyük ölçüde havlu atmak anlamına geliyor. Bu maç öncesi iki teknik adam da gereken hazırlıkları yaptı. Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş zorlu karşılaşmanın taktiğini belirledi. Derbide tek hedefi galibiyet olan Beşiktaş farklı bir planla sahada olacak.

Derbide Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş zorlu karşılaşmanın taktiğini belirledi. Siyah-beyazlılar, rakibini önde karşılayarak sürpriz yapacak.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!