Şenol Güneş'ten olay yaratacak açıklamalar!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in açıklamalarından satır başları:

"Dirençli, kapanan, agresif oynayan bir takım Yeni Malatyaspor. Çok güzel bir maç oynadılar. Gole kadar iyiydik ama ondan sonra kopmalarımız oldu, oyunu yönlendiremedik. Hücumda ve savunmada dağınıktık, yardımlaşmadık."

"İkinci yarıda rakibi hapsettik sahasında. Erol hoca genç bir arkadaşım, takımını övdüm ama bir haksızlık varsa bize var. Yine aynı algı yaratılıyor. Konuşmamamız, afedersiniz salaklığımız değildir."

"Susmamız, bizim haksızlık yaptığımızı göstermez. Cumhurbaşkanımız beni aradı, 'Siz işinize bakın, biz halledeceğiz' dedi. Kendisi bu zor dönemde buna vakit ayıracaksa ben de Trabzon'u, Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı temsil etmeye hazırım. Toplanıp konuşalım."

"Bu kadar kötü zihniyetle maç alsanız ne olur. Mühim olmadan ölüm haline getirmeden bunları yapmak. 2002'den sonra yine yaptılar. Bu tip medya mensuplarına hakkımı helal etmiyorum. Bu ülkede sanatçıya ve sporcuya çok ayıp yapılıyor. Hiçbir yerde kimseye bir şey atılmasın."

"Aykut Kocaman gelmiş yanıma... Hatırlamıyorum ama bana gelip 'İyi misin' diye sormadı. Taş gelmiş çakmak gelmiş ben hatırlamıyorum. Yüzümü bile dönmedim. Eğer kumpas varsa böyle var. Haksızlık yapılıyorsa bize yapılıyor."

"Beşiktaş kollanıyormuş. Evet, görüyoruz kollanıyor. Benim yaşıma eleştiri yapanlar inşallah bu yaşları görür. Allah onlara da bu yaşları göstersin. Bu ülkeden geçinenler daha dikkatli olsunlar."

"Yok şöyle yapıyor, böyle yapıyor. Sahada gerginlikler çıkıyordu ama kavgayı ben mi yarattım? Namusumuzla top oynuyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda Pepe'yi Quaresma'yi çekime çağırıyorlar, sen onlara taş atıyorsun."

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İzmir'de bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber