“Şenol Birol Gol” ebediyete uğurlandı... Tabutuna Çaykur Rizespor forması örtüldü

Adına film yapılan, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi kulüplerde isminden sıkça söz ettiren, 1962-1963 sezonunda 41 maçta 34 gol atarak tek sezonda en fazla gol atan futbolcu olan ve 59 yıldır bu rekoru kırılamayan Şenol Birol, yaşlılığa bağlı nedenlerden ötürü hayatını kaybetti. Birol ikindi namazının ardından Rize Merkez Sahil Cami’nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, AK Parti İl Başkanı İshak Alim, MHP İl Başkanı, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Talha Küçükvar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede efsane futbolcu olarak anılan Birol’un tabutuna Çaykur Rizespor’un ‘Efsane çubuklu’ ismi verilen forması örtüldü.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar...