Sen bir de Türkiye'yi gör! De Zerbi: "VAR kararlarının doğruluğundan emin olmadığınız tek ülke İngiltere"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton'ın teknik direktörü Roberto De Zerbi, İngiltere'deki hakemleri sevmediğini belirtti ve "İngiltere, VAR kullanıldığında kararın doğruluğundan emin olamadığınız tek ülke" söyledi.

İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Sheffield United'ı konuk eden Brighton, karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı. 1-1 biten maçın ardından Brighton teknik direktörü Roberto De Zerbi hakemlere isyan etti.

Mahmoud Dahoud'un 69. dakikada gördüğü kırmızı kartın doğru bir karar olduğunu aktaran Roberto De Zerbi, buna karşın İngiltere'deki hakemlerin yüzde 80'ini sevmediğini belirtti.

"VAR KARARLARINA GÜVENMİYORUM"

De Zerbi "Dürüst ve netim. İngiltere'deki hakemlerin yüzde 80'ini sevmiyorum. Bu yeni bir şey değil. Onları sevmiyorum. Sahadaki davranışlarını beğenmiyorum dedi.

Son olarak ise VAR kararlarında değinen De Zerbi, "İngiltere, VAR kullanıldığında kararın doğruluğundan emin olamadığınız tek ülke" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada ise De Zerbi'nin VAR ile ilgili açıklamasına, "Sen bir de Türkiye'yi gör" benzeri birçok yorum yapıldı.

Besleyici Özellikleriyle Hurma Çeşitleri SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI: KİMLER İÇİN ‘ZIRVALIYORLAR’ DEDİ? Selma, Dilek ile Taner'in düğün fotoğrafını görünce fenalaştı
Sonraki Haber