Semaverler sokaklardaki yerini aldı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kahvehanesi kapatılan Erzurumlu esnaf, sokağa kurduğu dev semaverle müşterilere paket çay servisi yapıyor. Müşteriler bu hizmete yoğun ilgi gösteriyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan yeni tedbirlerde kahvehanelerin faaliyetlerine ara verildi. Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Mahallebaşı semtinde pandemiyi fırsata çeviren 52 yaşındaki çaycı Selami Kılıç da, sokağa dev bir semaver kurdu. Kahvehanelerin kapalı olmasından dolayı çay içmek isteyenleri mağdur etmemek isteyen Kılıç, müşterilere paket bardak çay servisi yapmaya başladı. Kahvehanede oturamayan vatandaşlar ise paket bardak çaylarını alarak keyfini çıkarırken, dev semaverden çay servisi yapan Kılıç, tedbirlere uyarak yevmiyesini kurtarmayı hedefliyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek