Selin Ciğerci sahibi olduğu güzellik merkezindeki balmumu heykeliyle poz verdi

Yaklaşık iki yıl önce iş hayatına atılarak kozmetik markası kuran Selin Ciğerci'nin son dönemde hem işte hem de aşkta yüzü gülüyor. Türkiye'nim farklı bölgelerinde güzellik merkezi açan Ciğerci'nin güzellik salonunda çekilen pozları olay oldu. Ciğerci'nin paylaştığı karede eski eşinin attığı yorum dikkatlerden kaçmazken ünlü ismin kendi heykelini yaptırdığı görüldü.

Son dönemde eski eşi Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra yeniden yaşadığı aşkla gündemde olan Selin Ciğer'nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf karesi olay oldu. Ziyaret ettiği güzellik salonundan çekilen fotoğraf karelerini paylaşan Ciğerci'nin kendi balmumu heykelini yaptırdığı görüldü.

37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve iş kadını Ciğerci, güzellik merkezinin girişinde duran balmumu heykelinin yanında pozlar verdi.  Sahibi olduğu güzellik merkezinde çekilen pozlarını takipçileriyle paylaşan Ciğeci'ye 10 Eylül 2021'de tek celsede boşanıp bir süre önce yeniden ilişki yaşamaya başladığı eski eşi Gökhan Çıra'nın yaptığı yorum ise dikkatlerden kaçmadı.



Eski eşinin montunu giyerek verdiği pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan Ciğerci'ye, Çıra "Selin Çıra mı olduk?" yorumunda bulundu. Ciğerci ise aşkına "Vallahi evet ama mont çok güzel, birkaç poz daha çekilip veririm" şeklinde yanıt verdi.

Instagram hesabında 4,4 milyon takipçisi olan Selin Ciğerci'nin bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum geldi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! 79 yıl sonra bir ilk! Konyaspor - Fenerbahçe | İlk yarı oynanıyor
Sonraki Haber