Kırbaç vurmadan yarış kazanan jokey Selim Kaya: Atların yıllarca canını acıtmışız

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, 5 Ocak günü koşulan yarışta 'Benim Zaferim' isimli atına hiç kırbaç vurmadan yarışı kazanan jokey Selim Kaya, "Biz bu atların yıllarca canını acıtmışız. Başta ben olmak üzere biz bu konuda suçluyuz" dedi.

31 Aralık gecesi sosyal medyada canlı yayında jübilesini gerçekleştireceğini açıklayan ünlü jokey Selim Kaya, yayında yarıştıkları atlara kırbaç vurarak eziyet çektirdiklerini belirterek, kırbaçsız yarış kazanılabileceğini belirtti. Meslektaşları ve vatandaşların olumsuz düşüncesine rağmen 5 Ocak günü Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan pistte gerçekleştirilen yarışa 'Benim Zaferim' isimli atıyla katılan ve hiç kırbaç kullanmayan Selim Kaya, burun farkıyla birinci oldu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek