Selen Görgüzel: ''Asgari ücret kazanan erkek benimle yaşayamaz''

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mart ayında sonlandıran Selen Görgüzel yaptığı ilişki açıklamasıyla gündem oldu. 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, asgari ücret kazanan bir erkekle sevgili olamayacağını ve asgari ücret kazanan erkeğin duygularının rencide olacağını söyledi.

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, “Asgari ücretli sevgiliniz olur mu” sorusuna verdiği cevapla gündeme geldi.

Görgüzel kendisine yöneltilen soru karşısında “Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götüremezse gururu kırılır. O yüzden davul bile dengi dengine. Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olmalı. Masaya yumruğunu vuran, adam gibi adam olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

''YÜRÜYEN CANLI BOMBAYIM''

Şarkıcı, “Gündeminizde yeni olaylar var mı” sorusuna şu yanıtı verdi: “Ben olduğum gibiyim. Olduğum gibi olmak bile bomba etkisi yaratıyor. Yürüyen canlı bombayım. Tehlikeliyim.”

''SOSYAL MEDYA KULLANMAYAN ERKEK İSTİYORUM''

Görgüzel ayrıca bir erkekte nelere dikkat ettiğini ise şöyle anlattı: “Beni gerçekten dünyanın tek kadını gibi hissettirecek, değer veren, sosyal medya kullanmayan bir erkek istiyorum. Sosyal medyada artist pozlar veren erkekler, şov yapanlar midemi bulandırıyor. Gıcık oluyorum.”

Soft Power nedir? Yumuşak Güç ne anlama gelir? Emine Erdoğan'dan Ebe ve Hemşireler Günü'nde sağlıkta şiddete tepki Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu
Sonraki Haber