Selen Görgüzel ağladı, Hamdi Alkan teselli etti... İşte boşanmanın perde arkası

2014 yılında Roma'da nikah masasına oturan ünlü çift Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel, geçtiğimiz Cuma günü 8 yıllık evliliklerini sonlandırdılar. İkili Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen ve yaklaşık 10 dakika süren davayla boşandılar. Duruşmanın ardından 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, gözyaşlarını tutamazken yine en büyük destekçisi Hamdi Alkan oldu. İşte boşanmanın detayları...

Magazin gündeminde sık sık boşanacakları iddialarıyla yer alan çiftten sonunda kötü haber geldi. 2014'te Roma'da mutluluğa 'evet' diyen ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan (55) ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel’in (43) 8 yıllık evlilikleri geçtiğimiz Cuma günü tek celsede bitti.


HAMDİ ALKAN İLE SELEN GÖRGÜZEL NEDEN BOŞANDI?


Hürriyer'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; İddiaya göre çiftin ilk zamanlar iyi giden evlilikleri fikir uyuşmazlığı nedeniyle çatırdamaya başladı. Hamdi Alkan da avukatı aracılığıyla Beykoz Aile Mahkemesi’ne başvurarak eşine, ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı’ Boşanma Davası açtı.


Cuma günü, Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Hamdi Alkan, avukatı Fahrettin Cem Keser ile katıldı. Selen Görgüzel de avukatı Şeyda Yıldırım ile duruşmada hazır bulundu. Görgüzel’e destek için gelen arkadaşları mahkeme salonu önünde duruşmanın bitmesini bekledi.

SELEN GÖRGÜZEL BOŞANINDA AĞLADI

Gizlilik kararının olduğu duruşma 10 dakika sürdü. Duruşma salonundan ilk çıkan Selen Görgüzel, gözyaşlarına hakim olamadı. Bunu gören Hamdi Alkan, boşandığı eşinin yanına giderek, bir süre konuştu.


Mahkeme, protokol gereği, Hamdi Alkan’a ait Amerika’nın New York kentindeki ev ile lüks bir otomobilin boşandığı eşi Selen Görgüzel’e verilmesine hükmetti. Çiftin birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadığı öğrenildi.



Muharrem İnce genel merkez binası kapısına kilit vurdu! 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor! Kocası bu skandala izin verdi... 19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi...
Sonraki Haber