Selde komşusunu böyle uyardı

Adana'nın Kozan ilçesindeki sel nedeniyle evler sular altında kaldı. Araçların yollarda kaldığı sağanakta sel sularına doğru giden komşusunu yerel şiveyle uyaran adamın seslenişi de kayda geçti.

This browser does not support the video element.

Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bir vatandaşın komşusunu “Neco, sele gidiyorsun, gel, beri gel” diyerek uyardığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından ilçenin bazı noktalarında taşkınlar yaşandı. Evler sular altında kalırken, araçlar yolda mahsur kaldı, sel suları çöp kovalarını sürükledi. Bir vatandaşın, sel suları içinde yürüyen komşusunu “Neco, sele gidiyorsun, gel, beri gel” diyerek uyardığı anlar da cep telefonu kamerası ile kayıt edildi. Şiddetli sağanağın ardından meydana gelen selin oluşturduğu hasar tespit çalışmaları başlatıldı.


İHA

79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Nikah töreninde dua okunmasına izin verilmedi! İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlar tepki gösterdi PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir