Selçuk İnan'ın ilk maçında Kasımpaşa elendi

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Spor Toto Süper Lig'in 2 temsilcisi Kasımpaşa ile HangiKredi Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk takım 2-1 kazandı ve adını son 16'ya yazdırdı. İşte maçın golleri ve tüm detaylar...

Selçuk İnan, Kasımpaşa'nın başında ilk resmi maçına Ümraniyespor karşısında çıktı. Ziraat Türkiye Kupası maçında tur atlayan 2-1 ile Ümraniyespor oldu.

Ümraniyespor'a galibiyeti getiren golleri 59. dakikada penaltıdan Antonio Mrsic ve 86'da Metehan Mimaroğlu kaydetti. Ev sahibinin tek golü ise 88. dakikada Yunus Mallı'dan geldi.

Kasımpaşa'nın hocası Selçuk İnan ilk maçından mağlubiyetle ayrılmasının yanı sıra kupadan elenmelerinin üzüntüsünü yaşadı.

Selçuk İnan, maçın son bölümünde beraberlik golü bulabilmek adına Ryan Donk'u ileri gönderdi ama sonuç alamadı. Bu sonucun ardından Ümraniyespor adını son 16'ya yazdırdı. Kasımpaşa ise kupaya veda eden taraf oldu.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber