Selçuk Bayraktar'dan, Milliler'e Almanya göndermeli tebrik!

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Berlin'de oynanan özel maçta, EURO 2024'ün ev sahibi Almanya'yı 3-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı, Almanya'ya gönderme yaparak tebrik etti.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, A Milli Futbol Takımı'nın Berlin'de galibiyetle ayrılmasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ay-Yıldızları tebrik eden Bayraktar, paylaşımında Almanya'ya da göndermede bulundu.

''HEM MASADA, HEM SAHADA...''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gerçekleştirmiş olduğu Almanya ziyaretinde tüm dünyada yankı uyandıran tarihi konuşmasına atıfta bulunan Bayraktar,

"Hem masada, hem sahada... Almanya karşısındaki galibiyetle Euro 2024 yolunda hem güven hem moral tazeleyen Milli Takımımıza tebrikler." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ DÜNYADA YANKILANMIŞTI

İnsani ateşkese Türkiye'nin, Almanya'nın ne kadar katkıda bulunabileceğinin ve bu adımların nasıl atılacağının önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Buna var mıyız, yok muyuz? Bir hafta sonra Sayın Steinmeier, İsrail'e gidiyor. Kendisinden ricada bulundum. Dedim, siz bir taraftan tutun, bize düşen görev neyse biz de diğer taraftan tutalım. Önemli olan bu insani ateşkesi birlikte sağlayalım. Bu adımı eğer atar, böyle bir insani ateşkesi birlikte Almanya-Türkiye, diğer, sağlayabilirsek, bu ateş çemberinden bölgeyi kurtarma imkanı yakalarız. Rehinelerin takası deniliyor. Eyvallah, biz buna da varız. Fakat rehine dediğiniz zaman, rehine sayısı itibarıyla İsrail'deki rehinelerin sayısı nedir? Öbür tarafta, Hamas'ın veya Filistin'in elindeki rehinelerin sayısı nedir? Buna da baktığımız zaman katbekat fazlasıyla İsrail'in elinde rehine var. Yılların rehineleri, tutsakları İsrail'in elinde. Bunu da görmemiz lazım. Bunu görmezsek bu da haksızlık olur. Biz bütün bunlara varız." 

Binlerce Galatasaray taraftarı geceyi Rams Park'ta geçirdi İstanbullular hazırlanın: Elektrik kesintisi yaşanacak! Evlenecekleri söylenmişti! Ünlü spiker sessizliğini bozdu
Sonraki Haber