Selahattin Demirtaş tehditler savurdu! "Herkes iyi düşünsün derim"

HDP'nin hapishanede bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından Süleyman Soylu ve Alpay Özalan gibi isimlerin paylaşımlarını beğenen ve retweetleyen vatandaşları adeta tehdit etti.

PKK uzantılı olan HDP'nin hapishanede bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya paylaşımıyla adeta tehditler savurdu.

Sosyal medya hesabından "Süleyman Soylu, Alpay Özalan gibi trol başlarının ve trollerin karalama niteliğindeki paylaşımlarını beğenip yaymadan önce herkes iyi düşünsün derim" diyen Demirtaş,  Süleyman Soylu'nun da aralarında bulunduğu bazı isimleri trollükle suçladı ve vatandaşları da tehdit etti.

PKK'ya açıkça destek verdiği bilinen HDP'nin eski eş genel başkanının hem vatandaşları tehdit etmesi, hem de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu skandal sözlerle itham etmesi akıllarda durgunluk yarattı.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber