Sel sularında çırpınan kişi kahretti: Dayı dayan, Allahuekber de!

Batı Karadeniz'i etkisi altına alan sel felaketinden en çok etkilenen Bozkurt ilçesinden korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Yeni görüntülerde kayıt yapan bir vatandaşın, suya kapılarak giden kişiye, ‘Dayı dayan, Lailaheillahlah Allahuekber de’ şeklinde bağırması ise yaşanan korkuyu gözler önüne seriyor.

This browser does not support the video element.

Batı Karadeniz’de 11 Ağustos tarihinde meydana gelen sel felaketinden en çok Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi etkilendi.

İLÇE TAMAMEN SULAR ALTINDA KALDI

Felaket sırasında ilçe neredeyse tamamen sular altında kalırken, bir çok iş yeri ve bina zarar gördü. Pek çok otomobil ve insan da sel sularına kapıldı.

SEL SULARINA KAPILAN BİR VATANDAŞ GÖRÜNTÜLENDİ

Felaketin ardından vatandaşların o korku dolu anları kaydettiği yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde ilçenin tamamının sular altında olduğu, suların önüne aldığı her şeyi sürüklediği ve bir vatandaşın da sulara kapılarak kurtulmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

"DAYI DAYAN, ALLAHU EKBER DE"

Görüntüde, kayıt yapan vatandaşın, suya kapılarak giden vatandaşa, ‘Dayı dayan, Lailaheillahlah Allahuekber de’ şeklinde bağırması ise yaşanan korkuyu gözler önüne seriyor.

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi