Sel nedeniyle kapanan Sivas-Kayseri karayolu ulaşıma açıldı

Sivas'ın Gemerek ilçesi şiddetli yağışların etkisi altına girdi. Yeniçuyuk mevkiinde bulunan derenin taşması sonucu Sivas-Kayseri karayolu kullanılamaz hale geldi. Araç ulaşımına kapatılan karayolunun kaya ve topraklardan temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Sel sularının taşıdığı çamur ve molozların temizlenmesinin ardından karayolu ulaşıma yeniden açıldı.

This browser does not support the video element.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış ulaşımda aksamalara neden oldu.

Sivas-Kayseri karayolu Yeniçuyuk mevkisinde derenin taşması sonucu yola çıkan sel suları nedeniyle ulaşıma kapandı. Kaya ve toprakların yığıldığı karayolunun yeniden açılması için çalışma başlatıldı.

Sel sularının taşıdığı çamur ve molozlar nedeniyle ulaşıma kapanan Sivas-Kayseri karayolu, yapılan çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı.

İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim