Şekersiz proteinli kurabiye nasıl yapılır? Proteinli kurabiye tarifi

Hem şekersiz hem de protein bombası atıştırmalıklar bir çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Fazla şeker tüketmeden tatlı isteğinizi bastırmak isteyenlerin yapabileceği bu şekersiz proteinli kurabiye ile kendinize sağlıklı bir seçenek sunabilirsiniz. Şekersiz proteinli kurabiye tarifi araştıran kullanıcıların bu tarifi çok sevecek. Peki, Şekersiz proteinli kurabiye nasıl yapılır? Şekersiz proteinli kurabiyenin püf noktaları neler? İşte Şekersiz proteinli kurabiye tarifi...

Şekersiz ve protein bombası bu atıştırmalık seçeneği ile tatlı isteğinizi kolaylıkla bastırabilirsiniz. Şekersiz proteinli kurabiye nasıl yapılır? Şekersiz proteinli kurabiye yaparken hangi malzemelere ihtiyacınız var? İşte Şekersiz proteinli kurabiye tarifi...

ŞEKERSİZ PROTEİNLİ KURABİYE İÇİN GEREKEN MALZEMELER

-Protein tozu (İsterseniz protein tozu kullanmayabilirsiniz, ancak kurabiyenizin protein değeri düşük olur...)

-1,5 su bardağı yulaf unu

-2 adet yumurta

-Yarım çay bardağı tahin

-1 çay bardağı yer fıstığı

-1 çay kaşığı tarçın

-1.5 yemek kaşığı kakao

-Badem (Blender ile çekilmiş)

-Protein tozu (2 öğünlük)

ŞEKERSİZ PROTEİNLİ KURABİYE TARİFİ

1) Yumurtaları cırptın ve sonrasında unu ekleyin. Ardından tahini ve kalan tüm malzemeleri (badem, tarçın, yer fıstığı, kakao ve protein tozunu ekleyin.

2) Eğer hamur çok yapış yapış olduysa, yağlı kağıt serilen tepsiye, iki yemek kaşığı yardımıyla kurabiye hamurunu ufak porsiyonlar halinde koyunuz.

3) Önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 5 dakika aralıklarla kontrol ederek 15-20 dakika arasında pişiriniz.

Antonio Conte kimdir? Antonio Conte kaç yaşında, nereli? Harekat öncesi PKK'dan CHP'ye 5 ödev! İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu!
Sonraki Haber