Şehit Uzman Çavuş Berkay Akgül'e son veda! 6 yaşındaki oğlu olan biteni şaşkınlıkla izledi

Şırnak’ta operasyon sırasında mevzi değiştirirken yüksekten düşerek şehit olan Uzman Çavuş Berkay Akgül memleketi Tekirdağ’da gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Şehidin acılı anne babası oğullarının Türk bayrağı sarılı tabutuna sarılıp ağlarken, şehidin 6 yaşındaki oğlu Nuri Ediz ise olan biteni şaşkınlık içerisinde seyretti.

“Eren Abluka-5 Şht. Uzm. Onb Israfil Işık” Operasyonu kapsamında Şırnak Merkez Cudi Dağı Kenyamevik Tepe mevkii operasyon bölgesine intikal ederken mevzi değiştirirken dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşerek şehit olan 1 çocuk babası 32 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Berkay Akgül bugün memleketi Tekirdağ’ın Saray ilçesi Kavacık Mahallesi’nde gözyaşları içerisinde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"