Şehir hastanesi yolunda kaybolan İBB, Kuzguncuk'tan çıktı! Şenocak'tan sert tepki...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin bahçesinde bulunan pergolanın İBB ekiplerince yıkılmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Şenocak, "Başakşehir Şehir Hastanesi yolunda kaybolan İBB’yi, Kuzguncuk’ta "Çardak" sökerken bulduk." ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde bulunan Kuzguncuk’ta kiraladığı araziye kaçak yapılar yaptırdığı iddia edildi.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan bu iddia, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yalanlandı.

Fahrettin Altun'un eşi ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, oradaki yapılarla ilgili "Yıllarca buradaki pislikten dolayı mahalleyi defalarca pire basmış komşuların söylediğine göre. Bu arada da toprağı vakıftan on yıllığına kiraladık. İçine de bahçe düzenlemesi yapıp güzel bitkiler ektik. Bir oturma alanı oluşturduk. Minik bir pergola ile taş mangal tarzı bir şey koydurduk bir köşeye. İBB zabıta ekipleri mütemadiyen gelip orada yapılan ıslah, temizlik ve düzenleme çalışmalarını izlemişler başka işleri yokmuş gibi. Dün evimizin olduğu alana gelip tartışmalı bir iş yaparak pergolayı ve mangalı kaldırmışlar.” ifadelerini kullandı.

 BİR TEPKİ DE BAYRAM ŞENOCAK'TAN

Konuyla ilgili bir açıklama da AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'tan geldi. Twitter hesabından olaya tepki gösteren Şenocak, şu ifadeleri kullandı:

"Başakşehir Şehir Hastanesi yolunda kaybolan İBB’yi, Kuzguncuk’ta "Çardak" sökerken bulduk.

Olay CHP İl Başkanının, CHP’li İBB ve İlçe Belediyelerinin Korona mücadelesindeki beceriksizliklerini örtbas etme çabasıdır.

İddiaları da Adana Sahra Hastanesi gibi komik ve sahtedir."

NE OLMUŞTU?

Başakşehir Şehir Hastanesi yolu İBB tarafından tamamlanmayınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmaya başlandı.

2 bin 682 yataklı olacak hastanenin ilk etabı 20 Nisan'da hizmete açılacak.

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu Diyarbakır'da kan donduran olay! Lise öğrencisi, müdürü bıçakladı! Merkez’den faiz oranlarıyla ilgili kritik açıklama geldi
Sonraki Haber