Sefo'nun ödül töreni isyanı! PowerTürk grubunu topa tuttu: "Yurt dışından ithal rapçi getirip..."

Dillerden düşmeyen "Bilmem mi?" ve "Isabelle" gibi şarkılarıyla müzik dünyasına damgasını vuran Rapçi Sefo, PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'nde Rap/Hiphop kategorisi olmaması sebebiyle PowerTürk grubunu sert ifadelerle eleştirdi.

O Ses Rap yarışmasında jüri üyeliği yapan ve şarkılarıyla sık sık gündeme gelen rapçi Sefo, sosyal medyadan adeta isyan etti. ''PowerTürk grubunu kınıyorum'' diyen Sefo, PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'nde Rap/Hiphop kategorisi olmamasını sert ifadelerle eleştirdi.

SEFO'NUN ÖDÜL TÖRENİ İSYANI!

Sefo, açılış sahnesini yapan sanatçıya da sert ifadeler kullandı. Sefo, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Müzik Ödülleri” adı altında ödül töreni yapıp ülkemizde ve dünyada bu kadar revaçta olmasına rağmen “Rap/Hiphop” kategorisi koymayan, bu kadar yok saymanın ardından yurtdışından ithal rapçi getirip onunla açılış sahnesi yapan PowerTürk grubunu esefle kınıyorum. Bu tweeti asla ve asla kendime ödül&davet beklediğimden değil, güçlü ve büyük bir güruhu yok saymalarından dolayı atıyorum Siz kabul etmeseniz de biz varız, gerçi herkes her şeyin farkında zaten fazla söze gerek yok.''

İsim vermeden eleştiride bulunan Sefo'nun tepkisinin ve sert sözlerinin, ödül töreninde Hadise'yle beraber ödül alan Murda'ya olduğu da konuşulmaya başlandı. Sefo ve Murdo O Ses Rap yarışmasında jüri üyesi.

 
 
Mardin'de kayıp olarak aranan korucu başından vurulmuş halde bulundu Mossad yetkilisinden tarihi itiraf: Savaşı kaybettik! Beşiktaş - Hatayspor | İkinci yarı oynanıyor
Sonraki Haber