Şefler en lezzetli 'asado'yu pişirmek için yarıştı

Kırmızı etiyle ünlü Güney Amerika ülkesi Arjantin'de onlarca şef, Türkçe 'ızgara' anlamına gelen 'asado' yarışmasına katıldı. 4. Federal Izgara Yarışması'nda hünerlerini sergileyen şefler, farklı et çeşitlerini pişirmenin yanı sıra yaptıkları soslarla da ustalıklarını ortaya koymak için uğraştı. Yarışmada birinci gelen San Luis eyaletinden Natali Suarez Pardo, 'Arjantin'in en iyi ızgaracısı' unvanını elde etti.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te, 4. Federal Izgara Yarışması, halkın yoğun ilgisiyle şehir merkezindeki dünyanın en geniş caddelerinden 9 Temmuz Caddesi'nin bir kısmının trafiğe kapatılmasıyla düzenlendi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!