Seda Sayan'dan canlı yayında Çağlar Öktem itirafı! Evlilik teklifini doğruladı

Star TV'nin gündüz kuşağı programları arasında yer alan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında Seda Sayan aşk hayatıyla ilgili bir itirafta bulundu. 7. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan orkestra solisti sevgilisi Çağlar Öktem’den evlenme teklifi aldığını doğrulayarak, ''İnşallah sonsuza dek evet'' ifadelerini kullandı.

59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan ve birlikte çalıştığı orkestra solisti sevgilisi Çağlar Öktem’in evlenme teklifine bir kez de canlı yayında yanıt verdi: “İnşallah sonsuza kadar evet”


Seda Sayan birlikte sahne aldığı ve kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile aşk yaşadığını Star TV ekranlarında yayınlanan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında doğruladı.

''BU AŞKA SİZ DE ŞAHİTSİNİZ''


Programında aşk hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Seda Sayan, evlilik teklifinin nasıl geldiğini canlı yayında anlattı. 7. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Sayan, ”Evet, Çağlar Ökten’den 14 Şubat’ta evlilik teklifi aldım. Buradakilerin şahitliği de söz konusu bu aşkta. Bu teklife cevabım ne oldu merak eden var mı? İnşallah sonsuza kadar evet! Bu aşka siz de şahitsiniz” dedi.



Çağlar Ökten ise sevgilisinin 'Sen bir şey söylemek ister misin?' sorusuna, İrem Derici'nin 'Kalbimin Tek Sahibine' şarkısını seslendirerek yanıt verdi. Canlı yayında dans eden ikilinin o anları romantik dakikaların yaşanmasına sahne oldu. Seda Sayan, Çağlar Ökten ile dans ederken duygusallaştı ve gözleri doldu.

Ünlü sanatçı Seda Sayan, yedinci evliliğini müzisyen Çağlar Ökten (34) ile yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Seferberlik hali değişti Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlığı kimin? İşte fragman.. 21 Mayıs 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber