Seda Sayan'dan bomba açıklamalar!

Seda Sayan, Acun Ilıcalı'nın ilk kez duyacağı bomba açıklamayı 40'ta yaptı... Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş'in sunduğu programa katılan ünlü şarkıcı çok özel açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan hiç yorulmaz mı?

Beni kimse yanlış anlamasın ama pandemi bana iyi geldi. Yorulmuşum. "Ne yapıyorum ben" dedim. Belki de bu durum herkese iyi geldi. Hayatım boyunca çalıştım. Çocuğumun sadece sünnet düğününe katılabildim. Hep anneannesi yanındaydı.

Yeni nesil ünlüler şöhreti kolay mı yakaladı?

Şanslılar, kendilerini gösterebilecekleri mecralar çoğaldı. Aleyna Tilki'yi kimler yönetiyor bilmiyorum ama doğru yolda gidiyor. Herkes onun kadar şanslı değil. Doğru kullanamayan da var. En büyük hata "Ben oldum" demek. Bir şarkı ile akım yakalıyorlar "Ben oldum" havasına giriyorlar. Sonraki sene ortadan kayboluyorlar. Kesinlikle başına buyruk değil ekiple çalışmalıdırlar.

Şöhret, isminle beraber kişiliğini de değiştirdi mi?

Ben çocukken de lider ruhluydum. Her şeyi ben yaparım durumu tabiatımdan kaynaklanıyor. Sokakta büyüyen daha erkek çocuk gibi büyüdüm. Erkek gibi diyorlar ama "Kadın gibi kadın" demeleri daha doğru olur. Çocuk yaşta babamla ticaret yaptım. Pazarcı gibi tezgahım vardı. Küçük ve sevimli olduğum için ben den alışveriş yaparlardı. Bir de ben de artık küsmeme başladı. Değişen tek şey bu oldu. Okan Bayülgen geçen sordu "Küstün mü?" hayır ben küsme duygumu kaybettim.

Şiddet uygulayan babanı affedebildin mi?

"BABAM ANNEMİ SOKAĞA ATIYORDU"


Ben hep affettim. Ama ablam hala affetmedi. Benden çok mezarını ziyaret eder ama affetmedi. Ben o hayattayken de affettim. Ben onu o yaşta anlayabiliyordum. Şimdi depresyon diyorlar bu duruma. Bir çok insan yoksuldu. Biz de yoksuduk. Bu adam neden içip içip zulüm ediyordu? O nedenleri ben o yaşta anlayabiliyordum. Babam hep annemi sokağa atıyordu. Babam annemi aramaya gittiğinde ise ben hep yerini gösteriyordum. Annem bana söylemiyordu gittiğinde. Bu sefer annemden de dayak yiyordum.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!